Виробництво яловичини в Україні: стан та перспективи розвитку
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Український ринок м'яса й м'ясопродуктів тісно пов'язаний зі станом сировинної бази м'ясопереробної галузі. Протягом усього періоду незалежності не вдалося зупинити тенденцію до скорочення поголів'я худоби та нарощування збитковості вирощування ВРХ. Обсяги реалізації на забій суттєво перевищували обсяги вирощування худоби. Це стало причиною різкого скорочення поголів'я худоби, фактичного знищення спеціалізованого м'ясного стада, зменшення виробництва та скорочення споживання м'яса, порушення інфраструктури і ринків збуту м'яса, посилення конкуренції з боку закордонних виробників м'яса.
Ukrainian market of meat and meat products is closely associated with the state of the resource base meat processing industry. Throughout the period of independence could not stop the downward trend in livestock and livestock rearing capacity loss. Sales volumes for slaughter significantly exceeded livestock. This has resulted in a sharp reduction in livestock numbers, the actual destruction of specialized beef herds, reducing production and reducing meat consumption violation infrastructure and markets meat, increased competition from foreign producers of meat.
Опис
Ключові слова
ринок м'яса, м'ясопродукти, яловичина, meat market, meat products, beef, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Кутас, О. О. Виробництво яловичини в Україні: стан та перспективи розвитку / О. О. Кутас // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 726.