Забезпечення продовольчої безпеки підприємствами молочної галузі України

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проблеми забезпечення продовольчої безпеки з кожним роком набувають все більшої актуальності у зв'язку з поступовим вичерпанням природних ресурсів на фоні поступового зростання чисельності населення планети. В цих умовах важливим завданням для кожної країни є забезпечення раціонального харчування і здоров'я нації сьогодні і в майбутньому, підвищення соціально-економічного добробуту кожного громадянина через використання відповідних важелів впливу на діяльність підприємств різних галузей.

Опис

Ключові слова

продовольча безпека, молокопродукти, молочна галузь, продовольственная безопасность, молочная отрасль, молокопродукты, food safety, dairy products, dairy industry, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Якимчук, Т. В. Забезпечення продовольчої безпеки підприємствами молочної галузі України / Т. В. Якимчук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 701.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced