Використання методу компексонометрії для визначення якості води
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У харчовій промисловості первинним питанням при будь-якому технологічному процесові є питання вивчення якості води та її підготовка.
In the food industry the primary issue in any of Technology
The process is the study of water quality and its preparation.
Опис
Ключові слова
технологічний процес, якість води, харчова промисловість, process, water quality, food processing, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Використання методу компексонометрії для визначення якості води / Г. М. Біла, Ю. В. Бадрук, І. А. Гетьман та ін. // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 693-694.