Роль кваліфікованого персоналу в діяльності підприємств молочної галузі

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Харчова промисловість України є стратегічно важливою, оскільки підприємства цієї галузі постачають населення необхідними продовольчими товарами, забезпечуючи їх життєдіяльність. Від оптимальної величини кваліфікованого персоналу та ефективного використання в комплексі з іншими ресурсами залежить повноцінне функціонування підприємств молочної галузі. Адже рівень конкурентоспроможності підприємства залежить в більшіймірі від правильного використання трудового потенціалу. Food and Beverage Ukraine is strategically important because companies of this sector of the population supply necessary food products, ensuring their livelihoods. From the optimal value of qualified staff and efficient use in combination with other resources depends on proper functioning of the dairy industry. Indeed, the level of competitiveness of the enterprise depends on the correct use bilshiymiri employment potential.

Опис

Ключові слова

персонал, діяльность підприємств, молочна галузь, personnel, activity of enterprises, dairy industry

Бібліографічний опис

Панюк, Т. Роль кваліфікованого персоналу в діяльності підприємств молочної галузі / Т. Панюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 269–270.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced