Виробництво безглютенових маффінів з овочевовмістною начинкою

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Маффіни - борошняні кондитерські вироби, які користуються великим попитом у всіх вікових груп населення і попит з кожним роком збільшується. Маффіни впевнено витісняють традиційний кекс з ринку харчових продуктів. Muffins - Pastry products that are in high demand in all age groups and the demand is increasing every year. Muffins steadily replacing traditional cake of the food.

Опис

Ключові слова

маффіни, борошняні кондитерські вироби, овочевовмістна начинка, muffins, confectionery products, vegetable stuffing, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Січкаренко, А. Виробництво безглютенових маффінів з овочевовмістною начинкою / Анна Січкаренко, Наталія Лазоренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 428-430.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced