Інноваційні системи безпеки в сучасних закладах готельно-ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Готель є місцем відпочинку і, як наслідок, підвищеного скупчення людей. Головною потребою кожного споживача готельних послуг, окрім комфорту, є відчуття безпеки. Під час відпочинку люди найменше думають про свою безпеку, що іноді призводить до небажаних наслідків, пов'язаних з ризиком для життя. The hotel is a place of rest and as a result of increased congestion. The main needs of our consumers of hotel services in addition to comfort, there is a sense of security. During the rest of the people least think about their safety, which sometimes leads to undesirable consequences associated with life-threatening.

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, restaurant management, місце відпочинку, resting place, скупчення людей, crowded, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Паламарчук, Л. Wellness - інноваційний напрям в готельній індустрії / Скарга Наталія, Лазоренко Наталія // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 425-427.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced