Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесі
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Шоколад - кондитерський виріб на основі масла какао, що є продуктом переробки какао-бобів, багатих теоброміном і кофеїном. За рахунок вироблення гормону ендорфіну шоколад дає відчуття щастя і благополуччя.
Chocolate - confection based on cocoa butter, which is a product of processing cocoa beans rich in theobromine and caffeine. Due to the hormone endorphin chocolate gives a feeling of happiness and well-being.
Опис
Бібліографічний опис
Вакулко, В. Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесі / Вікторія Вакулко, Тетяна Голікова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 416-417.