Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Шоколад - кондитерський виріб на основі масла какао, що є продуктом переробки какао-бобів, багатих теоброміном і кофеїном. За рахунок вироблення гормону ендорфіну шоколад дає відчуття щастя і благополуччя. Chocolate - confection based on cocoa butter, which is a product of processing cocoa beans rich in theobromine and caffeine. Due to the hormone endorphin chocolate gives a feeling of happiness and well-being.

Опис

Бібліографічний опис

Вакулко, В. Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесі / Вікторія Вакулко, Тетяна Голікова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 416-417.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в