Особливості викладання дисципліни «Аналітичні методи контролю якості харчових продуктів»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Предметом вивчення навчальної дисципліни є теорія та методологія хімічного аналізу харчових об'єктів.

Опис

Бібліографічний опис

Костенко, Є. Особливості викладання дисципліни «Аналітичні методи контролю якості харчових продуктів» / Єлизавета Костенко, Олена Бутенко // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : всеукраїнська науково-практична конференція, 20–21 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 338.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в