Вплив продуктів реакції амідування ацилгліцеринів діетаноламіном на адсорбційну здатність
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Діетаноламіди жирних кислот, як поверхнево-активні речовини, проявляють адсорбційну здатність, вони утворюють на поверхні, на яку нанесені, плівку, що захищає матеріал, тобто проявляють антикорозійні властивості і тому застосовуються як інгібітори корозії.
Diethanolamides fatty acids as surfactants, exhibit adsorption capacity, they form on the surface to be coated, a film that protects the material that exhibit corrosion resistance and therefore used as corrosion inhibitors.
Опис
Ключові слова
антикорозійні властивості, продукти, вимірювання швидкості, corrosion, products, speed measurement, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Папченко, В. Вплив продуктів реакції амідування ацилгліцеринів діетаноламіном на адсорбційну здатність / Вікторія Папченко, Володимир Бахмач // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : всеукраїнська науково-практична конференція, 20–21 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 319-320.