Дослідження реологічних властивостей кріомодифікованого крохмалю
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сьогодні у світі широкою популярністю користується модифікований крохмаль, властивості якого цілеспрямовано змінені хімічним або фізичним шляхом. Кріомодифікований крохмаль отримують шляхом заморожування крохмальних клейстерів з подальшим розморожуванням, видаленням вологи та висушуванням.
Today the world wide popularity of modified starch whose properties are specifically altered by chemical or physical means. Kriomodyfikovanyy starch produced by freezing starch paste and then defrost, remove moisture and drying.
Опис
Ключові слова
кріомодифікований крохмаль, реологічні властивості, кукурудзяний крохмал, kriomodyfikovanyy starch, rheological properties, cornstarch, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дослідження реологічних властивостей кріомодифікованого крохмалю / О. Данілевич, О. Лисий, А. Гордієнко, О. Грабовська // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : всеукраїнська науково-практична конференція, 20–21 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 316-317.