Фізико-хімічні зміни в системі вода-сухофрукти
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За класичним визначенням — сухофруктами є висушені фрукти та ягоди. Вони часто використовуються при виготовленні багатьох харчових продуктів. В Україні найпоширенішим видом сухофруктів є висушені яблука. Сухофрукти з яблук містять до 20% вологи, 68% вуглеводів, з яких близько 56% є легкозасвоюваними, 2,3% органічних кислот (яблучна, лимонна), 1,8% мінеральних солей.
According to the classical definition - dried fruits are dried fruits and berries. They are often used in the manufacture of many foods. In Ukraine is the most common type of dried fruits dried apples. Dried apples contain 20% water, 68% carbohydrates, of which about 56% is digestible, 2.3% organic acids (malic, citric), 1.8% minerals.
Опис
Ключові слова
сухофрукти, харчові продукти, фізико-хімічні зміни, dried, physical and chemical changes, foods, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Хоменко, Л. Фізико-хімічні зміни в системі вода-сухофрукти / Л. Хоменко, Н. Івчук // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : всеукраїнська науково-практична конференція, 20–21 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 304-305.