Влияние дисперсности известкового молока на качество очищенных соков

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В статье приводятся экспериментальные и теоретические данные о влиянии твердой фазы известкового молока с разной степенью дисперсности на процесс очистки диффузионного сока и качество очищенных соков. The paper presents experimental and theoretical data on the effect of the solid milk of lime with a different degree of dispersion in the process of cleaning the raw juice and juice quality of treated.

Description

Citation

Влияние дисперсности известкового молока на качество очищенных соков / И. В. Попова, Ю. В. Слива, Л. М. Верченко, Т. С. Кос // Сахар. – 2014. - № 7. - С. 50–53.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By