Сіль – як основна приправа в технології продукції ресторанного господарства
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Узагальнено та систематизовано класифікацію солі, а також проведено аналіз її світового різноманіття. Деталізовано можливість використання різних видів солі у технологіях приготування страв.
Generalized and systematized classification of salt as well as the analysis of global diversity. Detailed the using of different types of salt in cooking technology.
Description
Citation
Доценко, В. Ф. Сіль – як основна приправа в технології продукції ресторанного господарства / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, О. О. Дудкіна // Продукты & ингредиенты. – 2014. – № 6 (114). – С. 12–15.