Methods of detection of olive oil adulteration

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Shows the modern methods of detection of olive oil adulteration.

Опис

Ключові слова

оливкова олія, оливковое масло, оlive oil, фальсифікація, фальсификация, adulteration, фактор автентичності, фактор аутентичности, authenticity factor, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Zadkova, О. Methods of detection of olive oil adulteration / О. Zadkova, S. Usatyuk, T. Korolyuk // The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013) : Другий північно- та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013) : Book of Abstracts, 26-29 may 2013 / National university of food technologies. - К.: NUFT, 2013. – Р. 41.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced