Вплив пшеничного екструдату на газоутворюючу здатність борошна
Дата
1996
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Висвітлено питання доцільності дозування пшеничного екструдату до борошна з низькою газоутворюючою здатністю. Також наведені результати досліджень дозування екструдату у кількості 5, 7 і 10 % до маси борошна. Обґрунтовано причини збільшення газоутворюючої здатності борошна.
The article deals with question of expediency dosage of extrudate to wheat flour with low aerogenous ability. Results of research dosing of extrudate in quantities of 5, 7, 10% by weight of flour are presented. Clarified reasons of increasing aerogenous capacity of flour.
Опис
Ключові слова
екструзія, газоутворююча здатність борошна, добавка, бродіння, декстрини, extrusion, aerogenous ability of flour, additive, fermentation, dextrin, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Ковбаса, В. М. Вплив пшеничного екструдату на газоутворюючу здатність борошна / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, Н. В. Шепеля // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1996. – Вип. 22. – С. 5-6.