Структурно-механічні властивості тіста з суцільнозмеленого пшеничного борошна з доданням круп’яних пластівців
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обґрунтовано доцільність виробництва хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон. Запропоновано рецептурні композиції сумішей з
суцільнозмеленого пшеничного борошна та круп’яних пластівців (вівсяних,
гречаних або ячмінних) у співвідношенні, відповідно, 85:15. Досліджено
структурно-механічні властивості тіста з них.
The expediency of bread production with high dietary fiber content is substantiated. The recipe compositions of mixtures
from whole-wheat flour with cereals (oat,
buckwheat or barley) in a ratio 85:15, respectively, were suggested. Structural and mechanical properties of dough with them were investigated.
Опис
Ключові слова
суцільнозмелене пшеничне борошно, тісто, зернові пластівці, харчові волокна, структурно-механічні властивості, whole-wheat flour, dough, cereal flakes, dietary fiber, structural and mechanical properties, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Семенова, А. Б. Структурно-механічні властивості тіста з суцільнозмеленого пшеничного борошна з доданням круп’яних пластівців / А. Б. Семенова, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 міжнар наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 15-16 квіт. 2013 р. : тези доп. – К. : НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 159-161.