Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87152)
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, сіль, олію соняшникову, який відрізняється тим, що як цукрозамінник використовується композиція фруктози та лактулози. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з композицією фруктози та лактулози, які мають пребіотичні властивості, низький глікемічний індекс та високу якість. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains flour, sugar substitute, yeast, salt, sunflower oil, wherein is used as a sweetener composition of fructose and lactulose. The proposed structure of components allows to receive diabetic bakery products with the composition of fructose and lactulose that have prebiotic properties, low glycemic index and high quality.
Опис
Ключові слова
лактулоза, фруктоза, цукрозамінник, пребіотик, lactulose, fructose, sweetener, prebiotic, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент 87152 UA, МПК А 21 D 2/10 (2006.01) Діабетичний булочний виріб / Місечко Н. О., Дробот В. І., Бондаренко Ю. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201309460 ; заявл. 29.07.2013 ; опубл. 27.01.2014, Бюл. № 2, 2014 р.