Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіру
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведені дослідження впливу температурних режимів сквашування кефіру на його показники якості.
Researches of influence of temperature conditions of skvashivaniya of kefir are conducted on his indexes of quality.
Опис
Ключові слова
температурні режими, temperature conditions, закваска, ferment, якість, quality, кефір, kefir, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Боднарчук, О. В. Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіру / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2008. – № 1. – С. 56–58. - (Тваринництво)