Використання «електронного носу» із штучними нейронними мережами в аналізі ковбасних виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
Автори
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Пасічний, Василь Миколайович
Пушкарьова, Ярослава Миколаївна
Калініченко, Ася Олександрівна
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
«Електронний ніс» - це аналізатор парів на основі матриці різноманітних сенсорів, що імітують роботу органу нюху людини. Мультисенсорна система включає три рівня: рецепторний (сенсори), обмінний та інтерпретаційний (алгоритми обробки багатовимірних даних). "Electronic nose" - a vapor analyzer based on a matrix of different sensors that mimic the human olfactory organ work. Multi-sensory system includes three levels: receptor (sensors), exchange and interpretive (multivariate data processing algorithms).
Опис
Ключові слова
нейронні мережі, ковбасні вироби, електронний ніс, neural networks, sausages, electronic nose, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Використання «електронного носу» із штучними нейронними мережами в аналізі ковбасних виробів / Л. Ю. Арсеньева, В. М. Пасічний, Я. М. Пушкарьова, А. О. Калініченко // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 26-27.