Використання білкового збагачувача у технології м’ясних хлібів
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В сучасних умовах дефіциту білку в харчуванні людини, високоефективним і швидким шляхом вирішення цієї проблеми є розробка харчових продуктів масового споживання, збагачених білковими компонентами.
In today's shortage of protein in human nutrition, highly effective and fast way to solve this problem is to develop food consumer enriched protein component.
Опис
Ключові слова
білковий збагачувач, функціональний харчовий продукт, м'ясні вироби, meat products, functional food, enrichment protein, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Топчій, О. А. Використання білкового збагачувача у технології м’ясних хлібів / О. А. Топчій, Є. О. Котляр, І. О. Гримайло // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 31-33.