Перспективи виробництва вітчизняних геродієтичних м’ясопродуктів
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сьогоднішній день в економічно-розвинених країнах кількість людей віком від 60 років досягає 20-25 %. Згідно з прогнозами ООН до 2050 року за різноманітними тенденціями розвитку демографічних процесів в більшості країн світу свідчать про те, що кількість цієї категорії населення збільшиться майже вдвічі на фоні різкого зниження народжуваності та кількості людей молодших вікових груп. Today in economically developed countries, the number of people aged 60 years reaches 20-25%. According to UN projections to 2050 for various trends of demographic processes in most countries indicate that the number of this population will increase by almost half against the background of a sharp decline in the birth rate and the number of people in younger age groups.
Опис
Ключові слова
м’ясопродукти, лікування, перспективи виробництва, meat products, treatment, prospects for production, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. В. Перспективи виробництва вітчизняних геродієтичних м’ясопродуктів / Л. В. Пешук, О. О. Галенко // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 42-43.