Перспективи виробництва вітчизняних геродієтичних м’ясопродуктів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На сьогоднішній день в економічно-розвинених країнах кількість людей віком від 60 років досягає 20-25 %. Згідно з прогнозами ООН до 2050 року за різноманітними тенденціями розвитку демографічних процесів в більшості країн світу свідчать про те, що кількість цієї категорії населення збільшиться майже вдвічі на фоні різкого зниження народжуваності та кількості людей молодших вікових груп. Today in economically developed countries, the number of people aged 60 years reaches 20-25%. According to UN projections to 2050 for various trends of demographic processes in most countries indicate that the number of this population will increase by almost half against the background of a sharp decline in the birth rate and the number of people in younger age groups.

Опис

Ключові слова

м’ясопродукти, лікування, перспективи виробництва, meat products, treatment, prospects for production, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Перспективи виробництва вітчизняних геродієтичних м’ясопродуктів / Л. В. Пешук, О. О. Галенко // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 42-43.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced