Характер інфрачервоних спектрів насіння соняшнику кондитерських сортів
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Класичний хімічний аналіз різних органічних зразків займає значний час, вимагає застосування дорогих і шкідливих реактивів, високої кваліфікації персоналу і добре обладнаних лабораторій. При нинішньому зростаючому світовому рівні промисловості та сільського господарства, збільшенні імпорту та експорту, появі великої кількості дрібних виробників особливої актуальності набувають ефективні та досить точні методи контролю якості різної продукції. Альтернативним
і ефективним способом хімічному аналізу є спектроскопія.
Classic chemical analysis of various organic samples takes considerable time, requires the use of expensive and hazardous reagents, qualified personnel and well-equipped laboratories. With the current growing global level of industry and agriculture, increasing imports and exports, a large number of small producers special urgency efficient and reasonably accurate methods for quality control of various products. An alternative
and effective way chemical analysis is spectroscopy.
Опис
Ключові слова
інфрачервоний спектр, насіння соняшника, кондитерські сорти, infrared spectrum, sunflower seeds, confectionery varieties, кафедра фізики та професійної безпеки
Бібліографічний опис
Характер інфрачервоних спектрів насіння соняшнику кондитерських сортів / І. В. Гуцало, Т. Т. Носенко, С. І. Літвинчук, К. В. Вєдмєдєва // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої Міжнародної науково-технічної конференції, 24–25 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 143–144.