Нанотехнологічні аспекти підготовки сировини й очищення модифікованих олій і жирів у системі КТІОЛ-І
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У харчовій і косметичній галузях промисловості актуальним є вирішення задач щодо проблеми ресурсоенергозбереження й імпорт заміщення олієжирової і ліпідовмісної сировини, функціональних добавок і композицій.
In the food and cosmetic industries topical problem solving on the issue of import substitution and resursoenerhozberezhennya oil and fat and lipidovmisnoyi materials, functional additives and compositions.
Description
Citation
Осейко, М. І. Нанотехнологічні аспекти підготовки сировини й очищення модифікованих олій і жирів у системі КТІОЛ-І / М. І.Осейко, О. В. Голодна, С. М. Шкаруба // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 155-156.