Дослідження впливу конструктивних елементів сховищ на процес зберігання молочних продуктів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При використанні сучасного високопродуктивного обладнання необхідно зберегти природні властивості молока та виробити молочні продукти, в яких бизбереглись в максимальній кількості вітаміни, мінерали та інші корисні речовини для організму людини. When using modern high-performance equipment necessary to preserve the natural properties of milk and dairy produce, which byzberehlys the maximum amount of vitamins, minerals and other nutrients for the human body.

Опис

Ключові слова

молочні продукти, процес зберігання, зберігання продуктів, dairy products, storage process, storage products, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Бабанова, О. І. Дослідження впливу конструктивних елементів сховищ на процес зберігання молочних продуктів / О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 121-123.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced