Порошок із червоного столового буряка - функціональна і технологічна харчова добавка рослинного походження
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Загальновідомим є той факт, що спосіб харчування впливає на організм людини протягом усього життя. Продукти харчування повинні не тільки задовольняти фізіологічні потреби організму людини в харчових речовинах і енергії, а й забезпечувати його усім необхідним спектром мікроінгридієнтів, які сприяють профілактиці аліментрано-залежних захворювань. Well known is the fact that nutrition affects the human body throughout life. Food should not only satisfy
physiological needs of the human body for nutrients and energy, but also provide it with all necessary mikroinhrydiyentiv spectrum that help to prevent alimentrano dependent diseases.
Опис
Ключові слова
харчова добавка, столовий буряк, харчування, food additives, red beet, nutrition, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Подковко, О. А. Порошок із червоного столового буряка-функціональна і технологічна харчова добавка рослинного походження / О. А. Подковко, Т. О. Рашевська // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 112-113.