Розробка м’ясних продуктів для харчування дітей шкільного віку оздоровчо-профілактичного призначення
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Ринок дитячого харчування є складним і водночас вкрай важливим, бо від якості й безпечності представленої на ньому продукції залежить гармонійність розвитку дитини, здоров’я людини, майбутнє нації. Для росту та забезпечення нормальної життєдіяльності організму неабияке значення має режим харчування, який включає дотримання помірності їжі, її різноманітності та графіку споживання. їжа дітей повинна мати відносно більшу енергетичну цінність, оскільки на кожний кілограм маси тіла дитині потрібна більша кількість енергії, ніж дорослій людині.
Baby Food Market is both challenging and extremely important for the quality and safety of products presented it depends on the harmony of child development, health, the future of the nation. For growth and ensure the normal functioning of the body is of great importance diet that includes respect for moderation of food, the variety and consumption schedule. Meals children should have a relatively greater energy value, because each kilogram of body weight need more energy than an adult.
Опис
Ключові слова
м'ясні продукти, здоров'я, дитяче харчування, meat products, health, baby food, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. В. Розробка м’ясних продуктів для харчування дітей шкільного віку оздоровчо-профілактичного призначення / Л. В. Пешук, О. Є. Москалюк, О. І. Гащук // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої Міжнародної науково-технічної конференції, 24–25 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 70–71.