Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням гарбузового і журавлиного соку
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У харчуванні людини хліб грає найважливішу роль. Значення хліба неоціненне, без нього неможливо уявити харчовий раціон сучасної людини. На сьогоднішній день у численному асортименті хлібобулочних виробів переважають вироби з пшеничного сортового борошна, які потребують регуляції хімічного складу за біологічно активними речовинами.
In human nutrition food plays a major role. The value of bread invaluable, without it is impossible to imagine modern human diet. To date, numerous assortment of baked goods dominated with products of high quality wheat flour that require regulation by the chemical composition of biologically active substances.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, журавлиний сок, гарбузовий сок, bakery products, cranberry juice, pumpkin juice, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Василенко, Ю. М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням гарбузового і журавлиного соку / Ю. М. Василенко, А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 84-85.