Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, харчування, технології, dietary fiber, food, technology, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Кобець, О. С. Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктів / О. С. Кобець, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 91-92.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced