М’ясні вироби з додаванням рослинної сировини

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Цілями державної політики в області здорового харчування є збереження і зміцнення здоров’я населення, профілактика захворювань, пов’язаних з неправильним харчуванням дітей і дорослих. The objectives of the state policy in the field of healthy eating is the preservation and strengthening of health, prevention of diseases related to malnutrition of children and adults.

Опис

Ключові слова

м'ясні вироби, рослинна сировина, харчування, meat products, herbs, nutrition, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ковтун, А. В. М’ясні вироби з додаванням рослинної сировини / А. В. Ковтун // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 93-95.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced