Спосіб отримання морквяно-фруктового соку концентрованого (Патент на корисну модель № 73982)

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб отримання морквяно-фруктового соку концентрованого включає попередню підготовку сировини, подрібнення моркви в атмосфері пари, бланшування моркви парою, витягання соку пресуванням, змішування з розчином аскорбінової кислоти, проціджування, миттєвий підігрів та охолодження, фільтрування, змішування з розчином лимонної кислоти, змішування з фруктовим соком, концентрування, фасування та закупорювання. Мethod for obtaining a concentrated carrot-fruit juice comprises preliminary preparation of raw material, shredding carrot in the atmosphere of steam, blanching the carrot with steam, extracting the juice by pressing, mixing with solution of ascorbic acid, straining, instant heating and cooling, filtering, mixing with a solution of citric acid, mixing with fruit juice, concentrating, prepacking and closing.

Опис

Ключові слова

ферменти, концентрування, морквяний сік, фруктовий сік, enzymes, concentration, fruit juice, carrot juice, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 73982 U Україна, A23L 2/02 Спосіб отримання морквяно-фруктового соку концентрованого / Г. М. Бандуренко, А. М. Остапенко ; заявник НУХТ. - № u 2012 04539 ; заявл. 10.04.2012 ; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced