Організація харчування в закладах ресторанного господарства для дітей

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Маленькі відвідувачі закладів ресторанного господарства вимагають створення не тільки приємної атмосфери закладу і відрізнятись наявністю спеціального меню. Дитячі заклади ресторанного господарства, які працюють з найменшими споживачами, пропонують спеціальне харчування, воду, чаї, а також надають можливість погодувати малюка груддю. Little by institutions require restaurants to create not only a pleasant atmosphere establishment and presence of different special schools menyu.Dytyachi restaurants that operate at the lowest consumers, offering special food, water, teas, and also provide an opportunity to feed the baby feeding.

Опис

Ключові слова

харчування, дитячі заклади, ресторанне господарство, food, orphanages, restaurant management, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Губенко, К. В. харчування в закладах ресторанного господарства для дітей / К. В. Губенко, І. Л. Корецька // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 166-167.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced