Перспективи організації фіто-бару при тренажерному залі в підприємстві готельного господарства
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Фіто-бари - незамінні атрибути більшості фітнес-центрів та тренажерних залів. Саме тут споживачі готельних послуг можуть замовити напої, які мають найширший спектр впливу на організм: сприяють активізації роботи імунної системи, швидкому відновленню після фізичних і нервових перенапружень, підвищенню працездатності, збільшенню фізичних і розумових здібностей людини, зняттю втоми. Phyto-bars - an essential attribute of most fitness centers and gyms. Here consumers of hotel services can order drinks that have a wide range of effects on the body, help to activate the immune system, rapid recovery after physical and nervous overvoltage, increase efficiency, increase physical and mental abilities of human fatigue.
Опис
Ключові слова
обслуговування, фіто-бари, готельне господарство, service, phyto-bars, hospitality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Фурманова, Ю. П. Перспективи організації фіто-бару при тренажерному залі в підприємстві готельного господарства / Ю. П. Фурманова, І. В. Пархомець // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 170-171.