Енергетична оцінка важкості праці при транспортуванні м’ясних туш

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В м’ясному виробництві застосовують важку фізичну працю. Фізичні зусилля, що витрачаються людиною в її трудовій діяльності, оцінюються за енергетичними витратами (кДж/год, ккал/год). Їх величина залежить від інтенсивності навантаження. Всі роботи, що виконуються людиною, залежно від енерговитрат на їх виконання поділяються на три категорії.

Опис

Ключові слова

м'ясне виробництво, фізична праця, транспортування, мясное производство, транспортировка, физический труд, meat production, physical labor, transportation, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Гуць, В. С. Енергетична оцінка важкості праці при транспортуванні м’ясних туш / В. С. Гуць // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 224-225.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced