Ущільнення сипкої продукції в картонній пачці в пакувальних машинах-автоматах

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При фасуванні сипкої продукції в картонну пачку і формування герметичної упаковки негативним явищем є утворення гірки продукції. Залежно від реологічних параметрів продукції, конструкції фасувального пристрою, умов навколишнього середовища (температура та вологість) — кут нахилу гірки продукції в пачці може становити до 60°-70°. Тому в дозувально-фасувальних пристроях, крім контролю кількості продукції за масою, потрібно проводити контроль за рівнем продукції. In prepackaging loose products Carton boxes and formation of hermetic packaging bad thing is the formation of slides products. Depending on the rheological parameters of product design packing device, environmental conditions (temperature and humidity) - angle slides products in a package can be up to 60 ° -70 °. Therefore, dosage-packing devices except the control number of products by weight, need to monitor the level of production.

Опис

Ключові слова

сипка продукція, картонна пачка, пакування, bulk products, cardboard pack, packing, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Деренівська, А. В. Ущільнення сипкої продукції в картонній пачці в пакувальних машинах- автоматах / А. В. Деренівська, Л. О. Кривопляс-Володіна, О. М. Гавва // Новітні технології пакування : матеріали доповідей ХI Науково-практичної конференції молодих вчених. – К. : НУХТ, 2015 - С. 25-27.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced