Використання водяного горіха Trapa natans L. для одержання ферментованих напоїв
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено склад та властивості водяного горіха для ферментованого
напою, підібрано оптимальні співвідношення водного екстракту водяного
горіха і необхідної кількості концентрата квасного сусла для одержання
збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком.
Investigated the composition and properties of the water chestnut for fermented beverages, the optimum ratio of aqueous extract water chestnut and the required number of kvass wort concentrate to obtain balanced by the component composition of the drink with a harmonious taste.
Опис
Ключові слова
водний екстракт водяного горіха, концентрат квасного сусла, екстракція, фізико-хімічні показники, нетрадиційна сировина, aqueous extract water chestnut, kvass wort concentrate, extraction, physico-chemical properties, alternative raw materials, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Косоголова, Л. О. Використання водяного горіха Trapa natans L. для одержання ферментованих напоїв / Л. О. Косоголова, К. М. Яблонська, З. М. Романова // Проблеми екологічної біотехнології. - 2014. - №1. - Режим доступу: https://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/6742/7553