Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість К+» на тривалість зберігання хлібобулочних виробів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено комплексний хлібопекарський поліпшувач «Свіжість К+» для подовження терміну споживання хліба пшеничного. Даний комплексний поліпшувач розроблений з харчових добавок, які мають статус GRAS, до його складу входить нетрадиційна сировина – квасолевий порошок. Розроблено технологічну схему виробництва квасолевого порошку. Досліджено вплив кожної складової КХП «Свіжість К+» на якість готових виробів під час зберігання та встановлено оптимальне дозування для виробництва поліпшувача. За комплексним показником якості встановлено оптимальне дозування КХП «Свіжість К+», яке складає 2 % до маси борошна

Опис

Ключові слова

квасолевий порошок, комплексний хлібопекарський поліпшувач, подовження тривалості зберігання, bean powder, complex baking improver, extension of shelf life, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Халікова, Е. Ф. Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість К+» на тривалість зберігання хлібобулочних виробів / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, В. І. Бондар // Продовольчі ресурси. – 2014. – № 3. – С. 49–55.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced