Кінетичні характеристики природних антиоксидантів рослинних олій
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі проведено визначення показників окиснюваності соняшникової, кукурудзяної, горіхової, пальмової та пальмоядрової олій графічним методом Цепалова та методом з DPPH. Показано вплив природних антиоксидантів олій та ступеня ненасиченості жирних кислот на швидкість процесу окиснення. Методи можуть бути використані з метою прогнозування окиснювальної стабільності олій при зберіганні.
At work the determination of the oxidation of sunflower , corn , nut , palm and palm kernel oils Tsepalova graphical method and method of DPPH. The influence of natural oils and antioxidants unsaturation degree of fatty acids on the rate of oxidation. Methods can be used to predict oxidative stability of oil in storage.
Опис
Ключові слова
олії, окиснення, графічний метод Цепалова, кінетичні параметри, метод DPPH, антиоксидантна активність, oil, oxidation, graphical method Tsepalova, kinetic parameters, method DPPH, antioxidant activity, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Радзієвська, І. Г. Кінетичні характеристики природних антиоксидантів рослинних олій / І. Г. Радзієвська, О. П. Мельник // Химическая термодинамика и кинетика : 4 Международная научная конференция, 3 - 5 сентября 2014. – С. 52-53.