Вплив високотемпературної обробки на зміну характеристик білкових композицій
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статті наведені дані про вплив високотемпературної обробки на зміну характеристик білкових композицій. Внесення композицій до м’ясних фаршів та обробка при високотемпературних режимах. Визначення вмісту вологи, величини рН, вологозв’язуючої здатності досліджуваних зразків.
This article provides data on the effect of high temperature treatment on the change in the characteristics of the protein compositions. The introduction of the compositions in meat stuffings and treatment under high-temperature conditions. Determination of moisture content, pH, vologases asauca ability of the investigated samples.
Опис
Ключові слова
фаршеві системи, м’ясні продукти, харчування, minced systems, food, meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Вплив високотемпературної обробки на зміну характеристик білкових композицій / Р. А. Коломієць, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. / НУХТ. - 2015. - С. 274.