Мікроструктура водних розчинів порошків моркви, отриманих за різними технологіями сушіння

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Методом оптичної мікроскопії вивчено мікроструктуру порошків моркви, отриманих за допомогою різних методів сушіння. Виявлено відмінності у мікроструктурі порошків, що обумовлені способом сушіння. Виявлено подібність у будові тканин свіжого овоча та частинок порошків. The method of optical microscopy The microstructure of carrot powder, made by different methods of drying. The differences of the microstructure of powders, which are due to their method of production. Revealed similarity of the structure of tissues and fresh vegetable powder particles.

Опис

Ключові слова

порошок із моркви, клітина, тканини, мікроструктура порошку, carrot powder, cell, microstructure powder, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Вашека, О. М. Мікроструктура водних розчинів порошків моркви, отриманих за різними технологіями сушіння / О.М. Вашека, Т.О. Рашевська // Молочна промисловість. – 2007. – № 2. – С. 45–49.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced