Необхідність розробки та впровадження функціональних і лікувально-профілактичних продуктів харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті проаналізовано необхідність розробки та впровадження функціональних і лікувально-профілактичних продуктів харчування. В статье проанализирована необходимость разработки и внедрения функциональных и лечебно-профилактических продуктов питания. The article analyzes the need to develop and implement functional and treatment-prevention food.

Опис

Бібліографічний опис

Каржевська, О. М. Вплив студентського самоврядування на формування здорового способу життя молоді / О. М. Каржевська ; науковий керівник Н. О. Рябченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 4–5 листопада 2014. – Одеса: 2014. – С. 50-51.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в