Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В тезах відзначено, що у виробництві булочних виробів заміна цукру глюкозно-фруктозним сиропом та мальтозною патокою впливає стан дріжджової мікрофлори тіста. Встановлено, що внесення глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки сприяє збільшенню кількості дріжджових клітин та інтенсивнішому накопиченню діоксиду вуглецю в тісті. In theses noted that the production of bakery products replacing sugars glucose-fructose syrup and maltose treacle affects the state of the yeast microflora dough. It was established that the introduction of glucose-fructose syrup and maltose treacle increases the number of yeast cells and intense accumulation of carbon dioxide in the dough.

Description

Citation

Бондаренко, Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : матеріали 74-ої наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 21–22 квітня 2008 р. – К. : РВЦ НУХТ, 2008. – С. 254–255.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By