Актуальні проблеми фортифікації кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті висвітлені актуальні проблеми збагачення кондитерських виробів вітамінами, мікроелементами. Представлені основні вимоги та принципи збагачення кондитерських виробів біологічно активних речовин. The article actual problems of enrichment confectionery by vitamins, micronutrients are covered. The main are presented the principle of fortification of confectionery by biologically active agents.

Опис

Ключові слова

кондитерські вироби, вітаміни, мікроелементи, confectionery, vitamins, trace elements, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шаповалова, Н. П. Актуальні проблеми фортифікації кондитерських виробів / Н. П. Шаповалова // Шляхи і засоби підтримання здоровя в сучасних умовах : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. - УжНУ, 2014. - С. 175.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced