Шляхи подовження зберігання та підвищення безпечності фісташок
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведено результати дослідження якості фісташок у процесі зберігання, запропоновано з метою підвищення безпечності та подовження терміну зберігання обробляти фісташки у розчині із зменшеною концентрацією солі та з додаванням порошку імбиру і концентрату артишоку.
Опис
Ключові слова
фісташки, снеки, безпечність, зберігання, фисташки, хранение, pistachios, snacks, safety, safekeeping, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Аннєнкова, Н. Б. Шляхи подовження зберігання та підвищення безпечності фісташок / Н. Б. Аннєнкова, Н. Р. Яковлева // Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. праць. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – Вип. 27. – С. 440-444.