Вплив пакувальних матеріалів на подовження гарантійного терміну зберігання кондитерських виробів пінної структури
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Гельветика
Анотація
Досліджено вплив паковальних матеріалів на зміну якості кондитерських виробів пінної структури під час зберігання. Доведено ефективність пакування збивних кондитерських виробів у біоксально орієнтовані поліпропіленові пакети з високими бар’єрними властивостями.
The influence of packaging materials to change the quality of the confectionery foam structure during storage. The efficiency package Pastila confectionery biaxially-oriented polypropylene bags with high barrier properties.
Опис
Ключові слова
зефір, пастила, лукум, біоксально орієнтовані поліпропіленові пакети, zephyr, pastila, lukum, biaxially-oriented polypropylene, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Шаповалова, Н. П. Вплив пакувальних матеріалів на подовження гарантійного терміну зберігання кондитерських виробів пінної структури / Н. П. Шаповалова // Молодий вчений : науковий журнал. - 2015. - № 2 (17), Ч. V. - С. 23-26.