Вплив пакувальних матеріалів на подовження гарантійного терміну зберігання кондитерських виробів пінної структури

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Гельветика

Анотація

Досліджено вплив паковальних матеріалів на зміну якості кондитерських виробів пінної структури під час зберігання. Доведено ефективність пакування збивних кондитерських виробів у біоксально орієнтовані поліпропіленові пакети з високими бар’єрними властивостями. The influence of packaging materials to change the quality of the confectionery foam structure during storage. The efficiency package Pastila confectionery biaxially-oriented polypropylene bags with high barrier properties.

Опис

Ключові слова

зефір, пастила, лукум, біоксально орієнтовані поліпропіленові пакети, zephyr, pastila, lukum, biaxially-oriented polypropylene, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шаповалова, Н. П. Вплив пакувальних матеріалів на подовження гарантійного терміну зберігання кондитерських виробів пінної структури / Н. П. Шаповалова // Молодий вчений : науковий журнал. - 2015. - № 2 (17), Ч. V. - С. 23-26.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced