Формування споживних властивостей здобних виробів підвищеної біологічної цінності
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У статті наведено результати експериментальних досліджень, доведено та обґрунтовано доцільність розробки булочки «Лляна»» з поліпшеним жирнокислотним складом, високими значеннями показників забезпечення добової потреби в жирних кислотах ряду Омега-3 та Омега-6.
The results of experimental studies also proved the expediency of development buns "Flax" "with an improved fatty acid composition, high values of indicators providing the daily needs of a number of fatty acids Omega-3 and Omega-6.
Description
Citation
Шаповалова, Н. П. Формування споживних властивостей здобних виробів підвищеної біологічної цінності / Н. П. Шаповалова // Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. - Львів : Растр-7, 2014. - С. 190-194.