Сучасні тенденції у виробництві виробів оздоровчої, профілактичної та лікувально-профілактичної дії
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано сучасний стан раціону харчування українців та вказані заходи щодо його збалансованості.
The current state of the diet of Ukrainians and indicated measures to balance.
Опис
Ключові слова
здоров’я, health, проблеми, problems, збалансований раціон харчування, balanced diet, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Сучасні тенденції у виробництві виробів оздоровчої, профілактичної та лікувально-профілактичної дії / Д. Лавриненко, А. Іллючок, Т. Іщенко, А. Гавриш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 3. - С. 421.