Збагачення рибної кулінарної продукції продуктами переробки обліпихи

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Науково та експериментально обґрунтована ефективна технологія рибної кулінарної продукції функціонального призначення.

Опис

Ключові слова

пюре з обліпихи, пюре из облепихи, buckthorn puree, рибна кулінарна продукція, рыбная кулинарная продукция, fish culinary products, харчова цінність, пищевая ценность, the nutritional value, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Чухлов, Є. Збагачення рибної кулінарної продукції продуктами переробки обліпихи / Є. Чухлов, А. Гавриш, Т. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 3. - С. 436.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced