Дослідження способів отримання екстракту з топінамбуру

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень способів отримання екстракту з топінамбуру. The results of the research methods of obtaining extracts from artichoke.

Опис

Ключові слова

фруктоза, fructose, інулін, inulin, топінамбур, artichoke, екстракт, extract, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Галінська, О. С. Дослідження способів отримання екстракту з топінамбуру / О. С. Галінська, О. С. Бессараб, М. М. Жеплінська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 81 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 року. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. І. - С. 239.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced