Напрямки удосконалення управління результативністю діяльності підприємств молочної промисловості

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Тези доповіді присвячені характеристиці сучасного стану ринку молочних продуктів. Розглянуто основні передумови підвищення конкурентоспроможності молочної продукції. Визначено основні елементи системи контроллінгу та управління результативністю на підприємствах молочної галузі. The author analyzes the state of the dairy market. Consider the basic prerequisites enhance the competitiveness of dairy products. The main elements of the system of controlling and performance management at the enterprises of the dairy industry.

Опис

Ключові слова

ринок молочних продуктів, конкурентоспроможність, результативність діяльності, контроллінг, управління доходами, прибуток, витрати, dairy market, competitiveness, effectiveness of activities, controlling, management of revenues, profits, costs, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Керанчук, Т. Л. Напрямки удосконалення управління результативністю діяльності підприємств молочної промисловості / Т. Л. Керанчук // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практична конференції, Київ, 21-22 листопада 2013 р. : тези доп. - К. : НУХТ, 2013. - Секція «Управління результативністю діяльності підприємств харчової промисловості. - С. 307-310.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced