Вплив електрохімічної обробки мелясного сусла в спиртовому виробництві на накопичення спирту і домішок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На вітчизняних спиртових, дріжджових та мікробіологілчних заводах в якості живильного середовища для мікроорганізмів використовують мелясу, крохмалевмісну сировину та інші добавки. Обов'язковою умовою успішного застосування меляси з високим коефіцієнтом використання цукрів і виходом продуктів біосинтезу є нормалізація її складу. On the domestic alcohol, yeast and plants mikrobiolohilchnyh as nutrient for microorganisms using molasses, raw starch and other additives. A mandatory condition for the successful application of molasses with high use of sugars and vyhom product biosynthesis is the normalization of its members.

Опис

Бібліографічний опис

Вплив електрохімічної обробки мелясного сусла в спиртовому виробництві на накопичення спирту і домішок / В. М. Ісаєнко, Т. О. Мудрак, Р. М. Крамаренко, М. В. Карпутіна, В. Ф. Семененко // Деп. в ГНТБ України, № 103. – УК 95, 16.01.1995. – К. – С. 6.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в